Tulevia tapahtumia

Kevätkokoontuminen Riihimäellä, Lempivaarassa 24.-26.5.2024

 

Metal Riders Finland ry:n kevätkokoontuminen ja sääntömääräinen vuosikokous Riihimäellä 24.-26.5.2024.

Kokoontumispaikkana toimii Lempivaara Holiday. Lempivaara on kuuden lammen ympäröimä matkailukeskus luonnon keskellä, josta on Riihimäen keskustaan vain 5 km. Lempivaarassa voi harrastaa mm. uintia, minigolfia, tikanheittoa, mölkkyä, petanqueta, ym. Alueen ravintolassa nautimme aamupalat ja lauantain lounaan. Kerholle on varattu neljä isoa mökkiä, joihin mahtuu majoittumaan yhteensä 28 henkilöä.  https://www.lempivaara.fi/

Viikonlopun hinta on 100 €/kerhon jäsen. Hintaan sisältyy kahden yön majoitus liinavaatteineen ja pyyhkeineen, lauantain ja sunnuntain aamiaiset, sekä lauantain lounas. Molemmiksi illoiksi on perinteiset iltapurtavat, eli makkaraa ja salaattia. Sauna löytyy kaikista mökeistä, joten saunomaan ja myös uimaan pääsee. 

Lauantaille on alustavasti suunniteltu ajelu pitkin kantahämäläisiä pikiteitä ja varmasti reitille osuu myös jokin mukava, motoristiystävällinen taukopaikka. Vuosikokous pidetään myös lauantaina 25.5.2024. Aikataulu selviää lähempänä tapahtumaa.

Paikkoja on varattuna 28 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautuneita tulee yli 28, niin pyrimme järjestämään majoituksen kaikille halukkaille, jos vain vapaata tilaa löytyy! Paikalle voi saapua pe 24.5. klo 15:00 alkaen. 
Lempivaara löytyy osoitteella Karhintie 196, 11130 Riihimäki (tai Karhintie 196, 11130 Hausjärvi) Karttalinkki 

Tervetuloa kaikki vanhat sekä uudet jäsenet! Myös päiväkävijät ja toiminnasta kiinnostuneet mahdolliset uudet jäsenet ovat tervetulleita, kuten myös pelkästään kokoukseen saapuvat jäsenet.

Ilmoittautuminen Riihimäelle viimeistään 5.5.  ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Seuraa myös tapahtumaa naamakirjasta https://www.facebook.com/groups/metalridersfinland