Tulevia tapahtumia

Syyskokoontuminen Oravissa 1.-3.9.2023

 

Metal Riders Finland ry:n syyskokoontuminen ja sääntömääräinen syyskokous Oravissa 1.-3.9.2023

Majoituspaikkana SaimaaHoliday Oravin Kartanohuvilat Sääksi ja Norppa. Huvilat sijaitsevat Saimaan rannalla ja huviloilla on oma ranta jossa laituri ja pieni hiekkaranta, grillipaikka ja rantasauna. Huviloissa on sisäsauna (sähkö), ulkosauna (puu), kylpytynnyri, täysin varusteltu keittiö, kuusi makuuhuonetta, 3 wc:tä, kodinhoitohuone, Wi-Fi sekä tilava oleskelutila. Huvilat sijaitsevat 4,5 km päässä Oravin kylästä. Oravin kylältä löytyy mm. kyläkauppa ja Ravintola Ruukinranta. https://www.oravivillage.com/fi/Majoitus/Kartanohuvila

Majoitus sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen.

Lauantain ruokailu tapahtuu mökeissä Catering palvelun hoitamana. Tarjolla on hirvijauhelihakeittoa ja luomuruisleipää. Aamupalat, välipalat ja iltagrillattavat ovat valmiina mökkien jääkaapeissa. Nämä kaikki siis kuuluvat viikonlopun hintaan.

Sääntömääräinen syyskokous on lauantaina 2.9.2023 klo 11:30. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. 

Huviloihin mahtuu yhteensä 24 majoittujaa ja jos osallistujia tulee enemmän, niin lisäksi Sääksi huvilan yhteydessä on kesäaitta, jossa 4 vuodepaikkaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Viikonlopun hinta on 100 €/jäsen

Saapua voi perjantaina klo 16 alkaen. Huvilat löytyvät osoitteesta Kaivannontie, 58140 Savonlinna.

 

Ilmoittaudu Oraviin viimeistään 21.8. tai niin kauan kuin paikkoja riittää ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Tervetuloa kaikki vanhat sekä uudet jäsenet! Myös päiväkävijät ja toiminnasta kiinnostuneet mahdolliset uudet jäsenet ovat tervetulleita, kuten myös pelkästään kokoukseen saapuvat jäsenet.