Puheenjohtajan palsta

Moro!

Koronavirustilanteen vuoksi kerhon hallitus on päättänyt perua kevään kokoontumisen (22.5. – 24.5.2020) ja vuosikokouksen Messilässä. Kerhon sääntöjen mukaan sääntömääräinen vuosikokous tulee pitää touko-kesäkuun aikana. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa vuosikokous siirretään kuitenkin pidettäväksi elokuussa syyskokouksen yhteydessä Rautavaaran Metsäkartanossa.

Nyt katseet on suunnattava elokuun kokoontumiseen, jonka toivottavasti pystymme toteuttamaan. Toukokuussa laitan uuden kerhokirjeen ja toivottavasti olemme koronatilanteen suhteen tällöin jo viisaampia. Seuraamme asiassa viranomaisten ohjeistuksia.

Jos joku ehti jo maksamaan kevään kokoontumismaksun ja on aikeissa tulla syyskokoontumiseen, niin tämä hyvitetään syyskokoontumisen maksussa.

Kaikista kielloista ja rajoituksista huolimatta moottoripyöräilyä ei ole vielä kielletty. Moni kerholainenkin on käynyt jo kevään ensimmäisellä ajelulla. Olkaa varovaisia, sillä kaikkia hiekoitussepeleitä ei ole vielä kerätty pois.


Hyviä ajokelejä toivottaen

Stig Sarlin

Puheenjohtaja

18.6.2020

Metal Riders Finland ry:n kerhokirje 4/2020

Moro!

Suomen kesä on parhaimmillaan ja ajokeleissäkään ei ole valittamista. Koronaepidemia siirsi vuosikokouksemme Messilästä Rautavaaran Metsäkartanoon. Tervetuloa yhdistettyyn sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja syyskokoukseen 21.8.- 23.8.2020 Rautavaaran Metsäkartanoon. Tämän hetken tiedon mukaan koronaepidemia on helpottunut, poikkeustila on päättynyt ja rajoituksia on purettu.

Meille on varattu seuraavat Metsäkartanon lomahuoneistot:

Karpalo 97 m² ja parvi on 29 m²

Mustikka 54,5m², parvi on 17m²

Vadelma 54,5m², parvi on 17m²

Huoneistoissa on 1 – 3 makuuhuonetta, tupakeittiö, saunatilat ja täysikorkea parvi, jossa on 4-5 vuodetta. Kaikki huoneistot ovat savuttomia ja niissä on parveke tai terassi.

Kaikissa huoneistoissa on liesi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone, jääkaappi (jossa pakastinlokero), pyykinpesukone, astiasto majoittujamäärän mukaan, takka, TV, DVD-soitin, kuivauskaappi, hiustenkuivain, silitysrauta ja – lauta ja langaton internet-yhteys (maksuton). Parvilla on patjalisävuodemahdollisuus. Toinen wc sijaitsee parvella. Kokoontuminen 21.8.2020 alkaen klo 14:00. Ilmoittautumisten jälkeen teen mökkijaot valmiiksi.


 

Katso metsäkartanon sivuilta aktiviteeteista ja hieronnoista ym. Lauantaina ohjelmassa on ajolenkki, mikäli halukkaita löytyy.

Metsäkartanon aktiviteetteja:

http://www.metsakartano.com


 

Kokoontumisen hinta on 115€/ jäsen. Hintaan sisältyy majoitus, 2x aamiainen, lauantain päivällisen sekä pyyhkeet ja liinavaatteet.

Ilmoittautumiset kerhon sivujen kautta 31.7.2020 mennessä.

Jos maksoit kevään kokoontumismaksun ja olet tulossa syyskokoontumiseen, niin maksu hyvitetään syyskokoontumisen maksussa. Sovi asiasta A. Saukkokosken kanssa.


 

Kuumia ajokelejä toivottaen

Stig Sarlin

Puheenjohtaja